You need a modern browser to view this.

  • slide11
  • slide2
  • slide3
DSC 5718 Small

Tudományosan, klinikailag igazolt élettani hatás

stockfresh 4128769 sporty-woman-with-bottle-of-water-and-towel sizeXS 4b3a0b

Egyedülálló közérzetjavító fürdő- és ivóvíz

 
stockfresh 888356 average-family sizeXS e7de44

Bármely korban fogyasztható, nem tartalmaz hozzáadott anyagot

Megnyitotta kapuit az első Kaqun/Elo fürdő Szingapúr belvárosában!

A Kaqun Europe Zrt. részéről Robert Lyons (CEO) és Dr.Kulin Sándor (tudományos igazgató) képviselte a céget a nagyszabású Szingapúri ünnepélyes átadón. Korábban már bejelentették közös munkájukat, így nem váratott sokat magára az első belvárosi Spa sem, mely ELO LAB néven működik.

Robert Lyons (CEO) és Dr.Kulin Sándor a Szingapúri fürdő bejárata elött

Robert Lyons és Dr.Kulin Sándor az ELO vizzel

A Szingapúri tulajdonú Hyflux cég üzemeltetésében. A cég többek között ivóvíz, tengervízből való előállításával is foglalkozik. Megközelítőleg napi 1.5 milliárd liter vizet képesek így le tisztítani sótlanító eljárással. Így segítve, hogy olyan helyeken is legyen ivóvíz ellátás, ahol amúgy nagyon nehéz vagy szinte lehetetlen iható vízhez jutnia az embereknek. Többek közt, otthonuk Szingapúr víz ellátásának 41%-ért is ők felelősek, így nem függnek a szomszédos országok vízhozamától. Ezen felül, megtaláljuk a céget számos arab és afrikai országban, ahol gondot okoz az iható víz mennyisége. A Hyflux legfontosabb mottója, hogy senki ne szomjazzon a világon.

Szingapúr

Az elkövetkező években ez egyre fontosabb szerepet kap majd az egész világon, hisz rohamosan csökken a föld édesvíz készlete. Ezért dolgoznak a Hyflux kutatói minden nap a Szingapúri innovációs központjukban közel 600 alkalmazottal. A cég teljes létszáma 3200 fő körül mozog. Ezzel ők az egyik legnagyobb ázsiai cég óriás.

2015. szeptemberében a Hyflux bővítette portfólióját és fúzióra lépett a Magyarországi Kaqun Europe Zrt.-vel. Ennek a közös munkának a gyümölcse a most nyílt fürdő. A rendkívüli eseményen közel kétszáz Szingapúri neves közéleti személy jelent meg. A rendezvény díszvendégei között volt Anna Chromy világhírű szobrász és művésznő, férjével Wolfgang-al aki a Monacói királyi család tagja. Ők mindketten elkötelezett Kaqun víz fogyasztók már hosszú ideje, rendszeres vendégei a magyarországi Kaqun fürdőknek.

Anna Chromy éf férje Wolfgang a Szingapúri Kaqun/Elo fürdőben

Az eseményt Olivia Lum (CEO) a Hyflux tulajdonosa nyitotta meg. Kiemelte a magyar cég csoport fáradhatatlan munkáját, elismerése jeléül magyar szót alapul véve választotta a helyi Kaqun fürdőnek az ÉLŐ nevet. Így meg marad magyar terméknek és mindig emlékeznek majd honnan is ered ez a technológia, megőrizve a Kaqun víz egyediségét.

Olivia Lum a megnyitón Hyflux (CEO)

Robert Lyons (CEO) Kaqun Europe Zrt.

Célunk, hogy a világon mindenhol elérhető legyen a Kaqun víz, minden ember számára, aki fogyasztani szeretné.

 

Váró és előtér

Érkeznek a vendégek a megnyitóra...

 

Nyomtatás E-mail

kaqun LOGO w drops max resolution Small
  PROTECTS         STRENGTHENS         RENEWS