You need a modern browser to view this.

  • Események

VI. Kaqun-ELO Konferencia

ScreenHunter 237 Sep. 28 11.492017: Megrendezésre kerül a 6. Nemzetközi KAQUN Konferencia, amely immár második alkalommal viseli a KAQUN-ELO címet.

Helyszín:

1. nap: JW Marriott Las Vegas Resort & Spa, Las Vegas Nevada, USA

2. nap: KAQUN DAY SPA Las Vegas, S. Rainbow Blvd., Las Vegas, Nevada, USA

Cikk folytatása

Nyomtatás E-mail

Országos Kaqun előadássorozat indul

A Kaqun előadássorozatot indít "A Hipoxia szerepe életünkben" címmel. Az előadások helyszíneit, időpontjait megtalálja weboldalunkon, a Naptár-Események oldalon.

Az első két előadás helyszínei: Baja és Mosonmagyaróvár.

Szakmai előadások a KAQUN vízzel kapcsolatos vizsgálatokról, tapasztalatokról, Dr. Kulin Sándor és Dr. Tombácz Attila tolmácsolásában.

Egy gondolat kedvcsinálónak: 

A biológia létezése maga egy csoda, és a csoda egyik feltétele a víz. A víz, ami egy különleges anyag, egy sor olyan tulajdonsággal, ami a többi anyagétól merőben különbözik. A víz az élő rendszerekben Szent-Györgyi szerint élő formában vesz részt, ami a víznek egy különleges állapota. 

Az orvoslás gyógyítani szeretne, de csak a biológia képes gyógyulni. Nagy pillanatok az orvoslásban, mikor ehhez feltételeket tudunk biztosítani. A biológia nem elfogult, bárhonnan elfogad segítséget.  Akár a KAQUN víztől is. Ez nem érdem, ez is része a biológia csodájának. 

Kérjük, hogy részvételi szándékukat mielőbb e-mailben szíveskedjenek visszaigazolni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

Nyomtatás E-mail

További cikkeink...

kaqun LOGO w drops max resolution Small
  PROTECTS         STRENGTHENS         RENEWS