You need a modern browser to view this.

  A Kaqun Kerekasztal bemutatja...

  kaqun kerekasztal Miskolc 20160225EGÉSZSÉGRŐL, BETEGSÉGRŐL, GYÓGYULÁSRÓL - MÁSKÉPP 
  KAQUN kerekasztal Dr. Papp LajossalDr. Csókay Andrással és Dr. Darnói Tiborral

  2016. február 25. csütörtök 18 óra
  Avalon Park Miskolctapolca, Iglói út 15.  hinni, vagy nem hinni - ez itt a kérdés!
  Ki ne ismerné a történeteket a csodálatos gyógyulásokról? Az orvosok által menthetetlennek hitt betegekről, a csodaszámba menő visszatérésekről? Van, aki önmagában hisz, van, aki a sorsban és az elrendeltetésben, akad, ki a pénzben, a sikerben vagy a tervezettségben, más az improvizálásban, míg van olyan is, aki semmiben. A hit sorsokat változtathat meg, sikerekhez vezethet, hegyeket mozgathat, és akár életet is menthet.

  csodák márpedig nincsenek? 
  De vajon tényleg létezik-e csodálatos gyógyulás? Lehet-e szerepe a hitnek a gyógyulásban? Az orvosok között is egyre többen vannak, akik igennel válaszolnak a kérdésre. Különösen igaz ez azokra, akik naponta néznek szembe a halállal, és nyújtanak segítő kezet a reménykedőknek. 
  Dr. Papp Lajos, világhírű szívsebész szerint, ha a beteg hisz az orvosában, hisz a gyógyulásában, akkor ez a hit az, ami majd meggyógyítja. Hasonlóan vélekedik Dr. Csókay András, Príma Primissima díjas agysebész is, aki vallja, hogy hitünk és értelmünk együtt az igazság lelke, és az értelmünk önmagában semmit sem ér.
  Dr. Darnói Tibor holisztikus orvos szerint bármennyire is igyekszik az orvos gyógyítani a megfelelő tudásával, eszközeivel, szakellátással, gyógyszerekkel, ha a beteg nem szeretne gyógyulni, ha nem teszi hozzá a gyógyulási folyamathoz saját magát, elhatározását és akaratát.
  A gyógyulásba vetett hit tehát nagyon fontos szerepet játszhat a felépülésben.


  érvek és kérdőjelek – tabuk nélkül 
  Február 25-én dogmákat feszegető találkozóra kerül sor Miskolctapolcán a három egyedi stílusú és gondolkodásmódú, világhírű magyar orvos részvételével. Az  Érthetően az Egészségért Alapítvány és a Kaqun Hungáriaáltal szervezett kerekasztal-találkozó témája ezúttal a hit és a gyógyulás. Tanulságosnak és érdekfeszítőnek ígérkezik a február végi beszélgetés, ahol a hitről, erről a nélkülözhetetlen, csodálatos folyamatról és elhanyagolhatatlan erőről, a test-lélek-szellem hármasságának borotvaélen billegő egyensúlyáról és egészségünk megőrzéséről osztják meg gondolataikat a résztvevők.

  KAQUN kerekasztal Dr. Papp LajossalDr. Csókay Andrással és Dr. Darnói Tiborral
  2016. február 25. csütörtök 18 óra
  Avalon Park Miskolctapolca, Iglói út 15.
  Az 
  Érthetően az Egészségért Alapítvány és a KAQUN Hungária támogatásával megrendezett zártkörű beszélgetés házigazdája Kovács Péter, az Alapítvány vezetője.

  Nyomtatás E-mail

  kaqun LOGO w drops max resolution Small
    PROTECTS         STRENGTHENS         RENEWS