You need a modern browser to view this.

  • Események

ELO-KAQUN tanulmány Szingapúrban

changi general hospital kaqun elo study2017. Február 15: A KAQUN Europe Zrt. szingapúri üzlettársa, a HYFLUX együttműködési szerződést írt alá a Changi Központi Kórházzal embereken végzett klinikai tanulmány indítására. 

A randomizált, dupla vak tanulmány célja az ELO/KAQUN víz hatásainak tanulmányozása egyes és kettes típusú cukorbetegeken.Az előzetes klinikai eredmények azt sugallják, hogy minden cukorbetegségben szenvedő ember hipoxiás állapotú, átlagosan 10-15%-kal alacsonyabb szöveti oxigénszintet mutatnak a mérések.  A klinikai vizsgálat célja azt kideríteni, hogy a KAQUN víz milyen módon segítheti a hipoxiás állapotot normoxiássá átalakítani.

A tanulmány két részből áll és a résztvevőket két csoportra osztják.
Az első részben azt figyelik, hogy hogyan csökken a cukor szintje a vérben KAQUN/ELO víz fogyasztásának hatására.  Ebben a részben nincs fürdőkúra, csak vízfogyasztás. Az egyes csoportba tartozók csak ELO/KAQUN vizet fognak fogyasztani, míg a kettes csoport tagjai a placebo italt kapják (ivóvíz)
A tanulmány második részében ivó- és fürdőkúra egyaránt szerepel, ahol cukorbetegek lábszár- és bokafekélyét vizsgálják: a sebek gyógyulási idejét, a sebgyógyulás lefolyását.
A tanulmány időtartama: 24 hét.

Nyomtatás E-mail

kaqun LOGO w drops max resolution Small
  PROTECTS         STRENGTHENS         RENEWS