You need a modern browser to view this.

  • Események

VI. Kaqun-ELO Konferencia

ScreenHunter 237 Sep. 28 11.492017: Megrendezésre kerül a 6. Nemzetközi KAQUN Konferencia, amely immár második alkalommal viseli a KAQUN-ELO címet.

Helyszín:

1. nap: JW Marriott Las Vegas Resort & Spa, Las Vegas Nevada, USA

2. nap: KAQUN DAY SPA Las Vegas, S. Rainbow Blvd., Las Vegas, Nevada, USA

Megrendezésre kerül a 6. Nemzetközi KAQUN Konferencia, amely immár második alkalommal viseli a KAQUN-ELO címet.

Ennek oka, hogy két éve történt az a megegyezés a szingapúri Hyflux Ltd-vel, amely következményeként a KAQUN elindult térhódító útjára Ázsiában is. A Közel-Keleten, Távol-Keleten, Afrikában és Ausztráliában ELO Water néven találkozhatnak a KAQUN termékekkel a fogyasztók, illetve ELO LAB fürdőkben élvezhetik a KAQUN fürdővíz előnyeit.

A konferencia most is kétnapos lesz, amiből az első nap a szakmáé, ekkor előadásokat hallgathatnak a Résztvevők, kérdéseket tehetnek fel, a nap végén lehetőség nyílik beszélgetések, eszmecserék lefolytatására. A második nap a LAS VEGAS KAQUN DAY SPA előadótermében folytatódik, ahol a program kötetlen beszélgetésből, klubtagok élménybeszámolóiból, esettanulmányok bemutatásából és a fürdő bemutatkozásából áll. 

Program:

Hamarosan felkerül a végleges program.

Regisztráció, információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

jwm ballroom jwm front

 

Nyomtatás E-mail

kaqun LOGO w drops max resolution Small
  PROTECTS         STRENGTHENS         RENEWS