You need a modern browser to view this.

Kaqun Héviz

A KAQUN Egészségcentrum és Fürdőház 2010 augusztusában nyitott meg, mely Hévíz Nagyparkolójában található. A legmodernebb technológiával kiépített KAQUN Centrumban, olyan egészségmegőrző és megtartó kezelések veszik kezdetüket, melyek hazánkba és a térségbe egyaránt innovatív szemléletet hoztak.
heviz3small
A KAQUN Egészségközpont és Fürdőház egy olyan ember- és egészségközpontú komplexum, ahol az egészségüket megőrizni vágyók, sportolók vagy akár krónikus panaszokkal küzdő betegek is előnnyel élvezhetik a természetes gyógymódok lehetőségeit.
 
heviz2smallAz Egészségközpont a víz és az oxigén, az emberi élet alapvető elemeire építette szolgáltatásait. Mindenki számára fontos, hogy:

  • szervezete megőrizze fiatalosságát, fiatalos külső megjelenését,
  • megelőzhesse különböző tünetcsoportok, betegségek kialakulását,
  • egy betegség után gyorsabban felépüljön,
  • a szervezete oxigén-szint egyensúlyát fenntartása,
  • és aktívan hozzájáruljon lelki egyensúlya megőrzéséhez.

A KAQUN Egészségközpont és Fürdőház filozófiája a természetességben rejlik. Célja, hogy a víz és az oxigén sokrétűségét, egyszerűségében rejlő hatékonyságát a mindennapok részévé tegye.
Ismerkedjen meg az Egészségközpont szolgáltatásaival, és győződjön meg hatékonyságukról!
Látogasson el a KAQUN Egészségközpont és Fürdőházba, konzultáljon orvosaikkal, kérje szakembereik segítségét, vegyen részt ivó- és fürdőkúráin, hogy Ön is a legegyszerűbben, a legtermészetesebb módon őrizhesse meg egészségét!
 
 
 
heviz1small
KAQUN Egészségcentrum és Fürdőház 
HÉVÍZ, Nagyparkoló tér 12. (DM üzlet mellett)
Telefon: +83/950-410
Mobil: 06 30/8787-848
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
WEB: www.kaqun-heviz.hu 

Nyitvatartás
Minden nap 10.00 - 20.00 óráig.
 

Nyomtatás E-mail

kaqun LOGO w drops max resolution Small
  PROTECTS         STRENGTHENS         RENEWS