You need a modern browser to view this.

Kaqun Kispest

ScreenHunter 110 Apr. 17 11.11Jahn Ferenc utcai Rehabilitációs Központ, Budapest 1195 Budapest, Jahn Ferenc u.62-66.
T: 061/282-9971   (156-os mellék) Nyitva tartás:    Hétfő - Péntek: 07:30 - 16:00
 
A Kispesti KAQUN fürdő 2007 óta működik a Szent István Kórház Jahn Ferenc utcai (XIX. ker.) Rehabilitációs Osztályán. Kedves személyzetével, 4 káddal és pihenőrészleggel várja minden kedves vendégét, aki szeretné megtapasztalni az általános jóérzéssel párosuló testi - lelki harmónia érzését.
Az ember és a víz kapcsolata olyan régi, mint maga az emberiség. A víz az élet nélkülözhetetlen eleme. Napjainkban a fürdőzés a relaxálás egyik fontos eszköze. Az 50 perces 38 fokos magas oxigén tartalmú vízben csökken az izmok feszültsége, simává, bársonyossá válik bőrünk tapintása, fokozódik a koncentráció, fizikailag és mentálisan is felfrissülünk. A KAQUN fürdő a jó kondíció elérésének egyik fontos állomása.
A KAQUN vizet ivó- és fürdőkúraként is ajánljuk, mert immunerősítő jótékony hatását klinikai vizsgálatok igazolják. A KAQUN víz segítségével igyekszünk megoldást találni az immunrendszer gyengeségéből eredő, illetve a testi – lelki egyensúly felbomlásából fakadó problémák kezelésére és megelőzésére. Ezen belül is elsősorban a betegségek kialakulásának a megelőzésére, az egészség megőrzésére helyezzük a hangsúlyt!
 
Megközelíthetőség:
 
Személygépkocsival
Budapest centruma felől az Üllői útról (Könyves Kálmán körúti kereszteződéstől számítva kb. 5km-re) jobbra nyílik a Jahn Ferenc utca.
 
Tömegközlekedéssel
M3-as metró, 42 –es villamos a Vass Gereben utcai megállóig.
 
"Kérjük, hogy amennyiben egészségpénztári megtakarítása terhére kíván nálunk szolgáltatást igénybe venni vagy vásárolni, előtte informálódjon az egészségpénztáránál az elszámolható költségekkel kapcsolatban. Köszönjük!"

Nyomtatás E-mail

kaqun LOGO w drops max resolution Small
  PROTECTS         STRENGTHENS         RENEWS