You need a modern browser to view this.

Kaqun Kerepes

"Víz! Se ízed nincs, se zamatod, nem lehet meghatározni téged, megízlelnek, anélkül, hogy megismernének. Nem szükséges vagy az életben: maga az élet vagy." 

(Saint-Exupéry)

 

 

A víz az ember életében már évezredek óta szolgálja a test és a lélek megtisztulását. Mai felgyorsult világunkban az egészség mindennapjaink alappillére, ezért a betegségek megelőzése egyre nagyobb hangsúlyt kap életünkben. A szépség, a tisztaság, az egészség a harmonikus életvitel részét képezi. Ehhez a harmóniához szeretnénk mi hozzájárulni a lehető legtermészetesebb módon: a víz és az oxigén találkozásával a KAQUN technológia révén, mely egy kellemes 50 perces fürdőzéssel feledteti a hétköznapok kihívásait, gondjait. Vegyen részt ivó- és fürdőkúránkon és töltse fel szervezetét ÉLETELEM-mel!
 

Fürdőklubunk 2002-ben nyitotta meg kapuit az egészségtudatos, testi – lelki – szellemi felüdülésre vágyók számára, akik a természetesség filozófiája szerint használják a KAQUN kúra nyújtotta lehetőségeket fiatalosságuk megőrzése érdekében, betegségek utáni gyorsabb regenerálódásra az immunrendszer erősítésén keresztül, a szervezet oxigénszintjének egyensúlyban tartására, a szabad gyök elfogó kapacitás növelésére, vitalitásuk fokozására.
 
 

Látogasson el hozzánk és tapasztalja meg Ön is a KAQUN fürdő – és ívó kúra hatását, vegye igénybe ingyenes orvosi konzultációnkat, ahol személyre szabott tanácsadással kísérjük végig terápiánkon.
 


Igény estén szállást is tudunk biztosítani fürdővendégeink részére.

Címünk:         Kerepes, Szabadság út 102.
Telefon:         06-28/481-062
Nyitva tartás:  Hétfő -Vasárnap: 08:00-16:00

Megközelíthetőség

Kerepes a Szilas-patak mellett, a 3-mas számúországút mentén helyezkedik el, Budapest közigazgatási határától kevesebb, mint 5 km-re.
Személygépkocsival:
Budapest felől: a várost a Kerepesi úton elhagyva a 3-mas számú főúton Kistarcsán át Kerepesre érve a Szabadság útjára érkezünk, ahol a főút jobb oldalán a 102-es szám alatt található a Fürdőkomplexum.

az M0-ás felől: a kistarcsai lejárón a 3-mas számú főútra Miskolc irányába kanyarodni, és Kistarcsán át Kerepesre érve a Szabadság útjára érkezünk, ahol a főút jobb oldalán a 102-es szám alatt található a Fürdőkomplexum.

Tömegközlekedéssel

Kerepes településre tömegközlekedéssel - a főváros irányából - Budapest Örs vezér térről Gödöllőre közlekedő BKV HÉV járattal 25 perc alatt juthat el a Tisztelt látogató. Gödöllő irányából szintén a HÉV biztosítja a leggyorsabb elérhetőséget. A szerelvények hétvégén óránként, hétköznap, csúcsidőben 15-20 percenkenként közlekednek. A menetrendet az alábbi linkre kattintva tekintheti meg.
http://www.bkv.hu/hu/hev_menetrend
A VOLÁNBUSZ-keleti, gödöllői vonalán közlekedő- távolsági autóbuszai is érintik a települést.
http://www.menetrendek.hu/cgi-bin/menetrend/html.cgiv

Nyomtatás E-mail

kaqun LOGO w drops max resolution Small
  PROTECTS         STRENGTHENS         RENEWS