You need a modern browser to view this.

  Mi is a KAQUN?

  stockfresh 140294 water-is-poured-into-a-glass sizeXS 621aa9A KAQUN egy technológia, mely segítségével előállítható egy egyedi molekula szerkezetű víz, mely a rá jellemző módon stabil és kötött formában tartalmaz és tárol oxigént. Egyrészt palackozott ivóvízként, másrészt kádfürdő formájában áll rendelkezésre. A gyártás immár Magyarországon történik, természetvédelmi területen található forrásból eredő víz felhasználásával.
   
  A KAQUN vízzel kapcsolatban sok tévhit kering a világhálón. Szeretnénk leszögezni és egyértelművé tenni mindeki számára, hogy ez a víz nem gyógyszer és nem csodaszer. Ezzel együtt az tudományos tény, hogy miután bekerül a KAQUN víz a szervezetünkbe, pozitív élettani változásokat tapasztalhatunk.

  Mitől egyedi a KAQUNTM?

  Nem történik magasnyomású oxigén bevitel az előállítás során!
  A KAQUN saját technológiával készíti a KAQUN vízet, melynek előállítása számítógép vezérelt eljárással történik. A gyártás során nem kerülnek felhasználásra kemikáliák.
  A KAQUN fürdővíz ugyanezzel a technológiával a helyi vezetékes víz speciális kezelése, szűrése után kerül előállításra.

  A sejtlégzés kutatás kezdetei...

  otto warburgOtto Warburg (1883-1970): Német biokémikus a sejtlégzés terén elért kiemelkedő munkájáért 1931-ben megkapta a fiziológiai és orvostudományi Nobel-díjat.

  Az utóbbi évtizedekben tudományos evidenciának számít a tudós egykori felismerése, hogy a daganatos sejtek oxigénhiányos közegben tenyésznek igazán. Csak 2004 és 2006 között több mint 500 publikáció jelent meg a világ különböző tudományos szaklapjaiban, a Nature-től az England Medical Journalig, mely ezt a kérdést taglalja és megállapítja hogy az oxigén hiány jelentősen befojásolja a sejtek tumoros átalakulását és negatív hatású a kemo terápia eredményességére. Az oxigén jelenléte tehát létkérdés.


  A KAQUN vízzel kapcsolatos vizsgálatok első lépései...

  Már a kezdetektől fogva rendre pozitív visszajelzéseket kaptunk a fogyasztóktól a KAQUN víz kedvező élettani és általános közérzet javító hatásáról. Ez indukálta azt az igényt, hogy akreditált, állami, országos hatáskörű intézmények segítségével, olyan vizsgálatok kerüljenek lefolytatásra amelyek tudományos alapon vizsgálják és igazolhatják a megfigyelt élettani hatásokat.

  A KAQUN tudományos eredményei

  A KAQUN számos in vivo és in vitro vizsgálaton van túl és jelenleg is folynak tanulmányok. A Kaqun büszke az elért eredményekre.

  Kérdése van? Keressen minket, válaszolunk!

   

  Nyomtatás E-mail

  kaqun LOGO w drops max resolution Small
    PROTECTS         STRENGTHENS         RENEWS